Deputatie steunt ondernemers met opvallende #tuurlijkda campagne

Door Luk Lemmens op 3 september 2020

Deputatie provincie Antwerpen werkt samen met UNIZO Provincie Antwerpen, NSZ, Horeca Vlaanderen, AHA, Comeos en Toerisme Provincie Antwerpen aan positieve economische beeldvorming.
De deputatie van de provincie Antwerpen blijft bezorgd over de sociaal-economische gevolgen die de extra coronamaatregelen in de provincie veroorzaken. De zwaar getroffen ondernemers in de horeca en de toeristische sector, én onze winkeliers krijgen een duwtje in de rug met deze campagne.

De gezondheid en veiligheid van alle inwoners blijven belangrijk. Maar ook de economische gezondheid van bedrijven mag niet uit het oog verloren worden. Met de campagne #tuurlijkda moedigt de deputatie de inwoners en bezoekers aan om te genieten waar het kan. Een pintje drinken op café, op restaurant gaan met 1,5 meter afstand of in een hotel op beide oren slapen? #tuurlijkda, het kan nog allemaal. De sociale mediacampagne loopt 6 weken en is een samenwerking met UNIZO Provincie Antwerpen (Unie van Zelfstandige Ondernemers), NSZ (Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen), Horeca Vlaanderen (beroepsfederatie van café- en restauranthouders en hoteliers), AHA (Antwerp Hotel Association), Comeos (Belgische federatie van de handel en diensten) en Toerisme Provincie Antwerpen (de provinciale reisbestemmingsorganisatie voor o.a. Kempen en Scheldeland).

www.tuurlijkda.be

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is